Дніпро-1 продовжує гонитву за Шахтарем: дніпровська команда обіграла Минай завдяки черговому голу Довбика

Переглядів 3124
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Дніпро-1 продовжує гонитву за Шахтарем: дніпровська команда обіграла Минай завдяки черговому голу Довбика
Артем Довбик. Фото: СК Дніпро-1
У понеділок, 15 травня, у поєдинку 26-го туру української Прем'єр-ліги Минай на своєму стадіоні приймав Дніпро-1. Матч завершився мінімальною перемогою гостей з рахунком 1:0.
  • 70-й матч Миная в УПЛ.
  • Гольова гостьова серія Дніпра-1 в УПЛ триває 17 ігор – 34 голи, а загальна: 10 ігор – 24 голи.
  • Минай із 14 квітня більше одного голу за матч не пропускає.
  • Артем Довбик з початку чемпіонату 9 разів пробивав з «позначки», повторивши всеукраїнський рекорд, який зі сезону 1994/1995 належав Арсену Авакову (Торпедо).

Перший небезпечний момент у матчі був створений на 42-й хвилині. Бабенко здорово відкрився на ближній і пробив з-під захисника. Пощастило Бандурі, що удар припав саме в ту зону, де він перебував.

У першому таймі Минай, як і завжди за Шарана, дуже організовано оборонявся. Дніпру-1 дуже непросто в атаці, потрібні нестандартні рішення.

Другий тайм нічого не змінив, проте Дніпро-1 все ж зумів забити один м'яч. На 79-й хвилині Піхальонок навісив точно на голову Довбика, а найкращий форвард УПЛ без особливих зусиль вразив відкритий кут. 

В активі Артема тепер 23 голи і для повторення абсолютного рекорду чемпіонатів України йому залишилося забити два м'ячі.

Дніпро-1 набрав 61 очко і посідає друге місце. Команда Олександра Кучера відстає від Шахтаря на два бали. Минай залишився на 13-у рядку, маючи у своєму активі 26 очок.