Дніпро-1 скоро отримає підсилення: коли стане відомо, чи зможе лідер команди Кучера зіграти у ЛЧ

Переглядів 1750
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
Дніпро-1 скоро отримає підсилення: коли стане відомо, чи зможе лідер команди Кучера зіграти у ЛЧ
Олександр Піхальонок. Фото: колаж «Український футбол»
Найкращий асистент Дніпра-1 в минулому сезоні української Прем’єр-ліги Олександр Піхальонок, відновився після травми та з дня на день прибуде до розташування комади на Закарпатті.

Вбивчий дует Дніпра-1 Піхальонок-Довбик знову має заграти на повну потужність. До колективу Олександра Кучера найближчими днями має нарешті приєднатися їх найкращий асистент в сезоні, що мунив Олександр Піхальонок. Про це інформує телеграм-канал УПЛ Жива.

Один з лідерів віцечемпіона України пропустив початок зборів через необхідність відновлення, після пошкодження, яке футболіст проходив у Києві. 

Травму Піхальонок отримав в товариському поєдинку проти збірної Німеччини (3:3).

Чи зможе Піхальонок допомогти Дніпру-1 в матчі кваліфікації Ліги чемпіонів проти Панатінаїкоса, наразі під великим питанням. До повного відновлення Піхальонку потрібно ще мінімум тиждень-півтора.

  • У минулорічному сезоні УПЛ Олександр Піхальонок зіграв за Дніпро-1 в 30 поєдинках: шість голів, 10 результативних передач.
  • В сезоні 2023/2024 Дніпро-1 вперше у своїй історії зіграє в кваліфікації Ліги чемпіонів. Вже 25 липня на підопічних Олександра Кучера очікує перша гра з грецьким Панатінаїкосом.
  • Умовно домашня гря Дніпра-1, яку приматиме стадіон у словацькому місті Кошице, розпочнеться о 21:00 за київським часом.