Дніпро-1 – Спартак Трнава: українська команда провела тренування напередодні гри у Лізі конференцій

Переглядів 406
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Дніпро-1 – Спартак Трнава: українська команда провела тренування напередодні гри у Лізі конференцій
Гравці Дніпра-1 на тренуванні. Фото: СК Дніпро-1
Гравці СК Дніпро-1 перебувають в повній бойовій готовності перед поєдинком заключної кваліфікації Ліги конференцій проти словацького Спартака з Трнави.

Поле випробувано, нарікань немає. Гравці Дніпра-1 вже протестували газон стадіону імені Антона Малатинськи, де за трохи більше ніж годину часу відбудеться гра Ліги конференцій проти місцевого Спартака.

Під час вправ українського клубу трибуни були порожніми, але відомо, що майже всі квитки вже розпродані – вільними за дві години до гри залишалися лище 400 місць з 18 тисяч, які вміщує стадіон в Трнаві. 

Тренер Дніпра-1 Валерій Городов, який сьогодні виведе команду з приставкою в.о., відмітив, що поле стадіону перебуває у гарному стані, попри спеку, яка панує не лише в Україні, а й у Словаччині. Гравці пересвідчилися в цьому на тренуванні, яке містило нетривалу розминку та ігрові вправи, зокрема, квадрати. 

Перед початком тренування гравці також не забули привітати тренера іншого тренера команди Євгена Баришнікова з народженням сина, влаштувавши традиційний коридор. Інформує пресслужба Дніпра-1.

  • Поєдинок Спартак (Трнава) – Дніпро-1 відбудеться сьогодні, 23 серпня. Початок матчу о 19:30 за Києвом.
  • Гру-відповідь заплановано на 31 серпня.