Дніпро-1 веде переговори з Довбиком щодо нового контракту: джерело повідомило подробиці

Переглядів 785
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Дніпро-1 веде переговори з Довбиком щодо нового контракту: джерело повідомило подробиці
Олексій Гуцуляк, Ігор Когут та Артем Довбик. Фото: ФК Дніпро-1
Дніпро-1 прагне підписати новий контракт з найкращим бомбардиром української Прем'єр-Ліги та гравцем національної збірної Артемом Довбиком.

Дніпро-1 та нападник команди, Артем Довбик, знаходяться у переговорах щодо подовження його контракту. Про це повідомляє ТаТоТаке.

25-річний форвард проявляє велику повагу до Дніпра-1 та усвідомлює, що його трансфер повинен стати прибутковим для клубу, уникаючи подібної ситуації, яка виникла з Динамо та Віктором Циганковим.

В дніпровському клубі сподіваються отримати за нього приблизно 15 мільйонів євро. Частину цієї суми, а саме половину, Дніпро-1 має сплатити Мідтьюллану у зв'язку з попередньою угодою.

Однак, керівники усвідомлюють, що навряд чи команда знайде покупця, готового заплатити таку високу суму за гравця, контракт якого закінчується наприкінці поточного року.

Саме тому Дніпро-1 бажає продовжити контракт з футболістом з метою відсіяти клуби, які наразі пропонують за нього 3-5 мільйонів євро, і залишити лише ті команди, які можуть заплатити солідну суму.

Довбик, його агенти та представники Дніпра-1 вже активно працюють над тим, щоб влітку гравець перейшов до клубу з європейського чемпіонату.

  • У 37 матчах цього сезону Артем забив 29 голів та віддав вісім гольових передач.
  • Transfermarkt оцінює Довбика в 11 мільйонів євро.
  • Нападник дніпрян грав за данський Мідтьюллан з 2018 по 2020 рік.
  • У складі «вовків» Довбик провів 22 гри та забив один гол. 
X