«Дніпро-1 відхилив пропозицію щодо Довбика»: представник Шахтаря розповів, скільки пропонували за трансфер форварда

Переглядів 2039
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Дніпро-1 відхилив пропозицію щодо Довбика»: представник Шахтаря розповів, скільки пропонували за трансфер форварда
Артем Довбик. Фото: СК Дніпро-1
Карло Ніколіні, який є асистентом спортивного директора Шахтаря Даріо Срни, розповів про потенційний трансфер нападника Дніпра-1 Артема Довбика.

Артем Довбик входить до сфери інтересів багатьох європейських клубів, проте Дніпро-1 поки що не поспішає продавати свого найкращого бомбардира.

Карло Ніколіні, який працює в донецькому Шахтарі помічником спортивного директора Даріо Срни, розповів про можливий трансфер нападаючого національної збірної України до одного з італійських клубів.

«Довбик – чудовий нападник, він може добре виявити себе в Італії. Він чудово грає головою і б'є з лівої ноги.

Він може добре проявити себе як нападник і як вінгер, але Дніпро-1 вже відхилив пропозицію щодо нього на 15 мільйонів. Багато хто робить ставку на його трансфер», – наводить слова Ніколіні італійський сайт Firenzeviola.

25-річний Довбик провів цього сезону 25 матчів у всіх турнірах, забив 17 голів і зробив п'ять результативних передач. Артем забив 12 м'ячів у рамках УПЛ і є найкращим бомбардиром турніру.

Контракт нападаючого з Дніпром-1 дійсний до кінця року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у десять мільйонів євро.

X