Дніпро-1 за крок від підписання учасника ЧС-2022: цього тижня гравець прибуде в розташування лідера УПЛ

Переглядів 520
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Дніпро-1 за крок від підписання учасника ЧС-2022: цього тижня гравець прибуде в розташування лідера УПЛ
Роналд Матарріта. Фото: МЛС
Лідер української Прем'єр-ліги – Дніпро-1, продовжує роботу на трансферному ринку. Дніпровський клуб зацікавлений у підписанні контракту із захисником Роналдом Матаррітою.

Цього тижня у розташуванні Дніпра-1 має з'явитися гравець збірної Коста-Ріки Роналд Матарріта. Номінально костаріканець – лівий захисник, але може зіграти на будь-якій позиції на фланзі, у тому числі – у амплуа вінгера.

Підписання Матаррити виглядає логічним з огляду на вихід з Дніпра-1 Бусанелло і не зовсім зрозумілу ситуацію з Янісом Амашем, повідомляє ТаТоТаке.

Останні сім років Матарріта виступав у МЛС – за Нью-Йорк Сіті та Цинциннаті. Нині костаріканець перебуває у статусі вільного агента. Також раніше він виступав за костариканський Аллахуенсе.

У складі збірної Коста-Ріки Матарріта провів два матчі на чемпіонаті світу-2022, а всього в національній команді відіграв 53 матчі та забив три м'ячі.

Авторитетний портал оцінює Матарриту у півтора мільйона євро.

На зимову перерву Дніпро-1 пішов на першому місці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 35 очок у 14 матчах. Друга частина сезону відновиться на початку березня.

X