Дніпро-1 здобув першу перемогу в історії у Лізі конференцій: Довбик оформив дубль та асист

Переглядів 657
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Дніпро-1 здобув першу перемогу в історії у Лізі конференцій: Довбик оформив дубль та асист
Дніпро-1 проти Аполлону. Фото: Google
У другому турі групового етапу Ліги конференцій дніпровський Дніпро-1 на виїзді обіграв кіпрський Аполлон з рахунком 3:1. Форвард дніпрян Артем Довбик оформив дубль та віддав результативну передачу.
  • Українські команди провели шість матчів проти представників із Кіпру. На боці нашої країни дві перемоги, також два рази команди грали у нічию і ще стільки ж сильнішими були кіпріоти.
  • Аполлон ніколи раніше не зустрічався з командами з України.
  • Дніпро-1 провів два матчі проти кіпріотів, а саме грав з АЕКом у раунді плей-офф кваліфікації Ліги Європи та два рази поступився.
  • Нічийна серія Аполлона у рамках Ліги конференций становить три матча.
  • Безвиграшна серія Аполлона у рамках Ліги конференций становить три гри.
  • У рейтингу УЄФА: Дніпро-1 на 229-му місці, а Аполлон – 102-й.

Сьогодні у рамках другого туру групового етапу Ліги конференцій Дніпро-1 зіграє на Кіпрі на стадіоні «ДСП» з місцевим Аполлоном.

На 11-й хвилині Дніпро-1 забив історичний перший гол у груповій стадії для дніпрян.  Гуцуляк віддав пас на правий фланг штрафного для Довбика, а той покотив на порожні ворота для Рубчинського, який і відправив м’яч у сітку. Перший історичний гол Дніпра-1 у Лізі конференцій можна подивитись ТУТ.

Через 15 хвилин український клуб забив ще раз. Результативний удар на рахунку Довбика, якому асистував Рубчинський. Перший гол Довбика можна подивитись ТУТ.

На останній хвилині першого тайму Довбик довів рахунок до розгромного – 3:0 на користь Дніпра-1. Другий гол Довбика можна подивитись ТУТ.

На 56-й хвилині Піттас відіграв один м’яч, але повтор показує, що гравець знаходився у положенні поза грою. Проте на нашому матчі відсутній ВАР. Гол Аполлона можна подивитись ТУТ.

Під завісу поєдинку Довбик міг оформити хет-трик, але голкіпер Аполлону впорався з ударом нашого нападника.

Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував перемогу Дніпра-1 з рахунком 3:1.

Наступний матч у Лізі конференцій Дніпро-1 проведе проти Вадуца з Ліхтенштейну шостого жовтня. Початок гри запланований на 19:45.

X