Дніпро-1 знайшов заміну Довбику: джерело розкрило несподіване прізвище нападника

Переглядів 23411
Ілля Деулін Ілля Деулін
16 голосів
Дніпро-1 знайшов заміну Довбику: джерело розкрило несподіване прізвище нападника
Олександр Філіппов. Фото: Google
Дніпро-1 має предметний інтерес до нападника Сент-Трюйдена Олександра Філіппова. В дніпровському клубі готується заміна Артему Довбику, який з дня на день має стати гравцем Жирони.

Екснападник краматорського Авангарду та чернігівської Десни, а нині гравець бельгійського Сент-Трюйдена Олександр Філіппов може повернутися до України.

Зазначається, що форвард в тепершіньому клубі відчуває брак ігрового часу:

«У Філіппова важка ситуація в Сент-Трюйдені. Там геніальна схема, японці купують японців, щоб їх потім продавати. Тож попри те, що головний тренер команди знає його по Ризі, Філіппов за Сент-Трюйден грати не буде».

Тож нападник розглядає варіанти з поверненням до українських команд, які цього сезону беруть участь у єврокубках, зазначив журналіст Михайло Співаковський в програмі ТаТоТаке:

«Філіпповим цікавляться Ворскла та Дніпро-1, але він ближче до дніпровської команди. Це реально предметна розмова, але важлива точка зору родини. Вони живуть в гарних умовах. Це дуже відповідальне рішення. Але ті, хто пам’ятають рівень Філіппова, вони це можуть оцінити».

  • Форвард, скоріш за все, слугуватиме заміною Артему Довбику, який вже перебуває в Іспанії та найближчим часом поставить підпис під контрактом з Жироною.
  • Філіппов перейшов до Сент-Трюйдена влітку 2020 року з Десни, яка заробила півтора мільйона євро на трансфері. На рахунку українця 16 матчів та один гол.
  • 2022 рік нападник провів у ФК Рига, за який у 20 поєдинках забив три голи та віддав три асисти.
  • Transfermarkt терміну закінчення угоди форварда з клубом не наводить, сайт Сент-Трюйдена відображає Філіппова як чинного гравця команди.
  • За чернігівську Десну протягом 2016-2020 років нападник провів 126 матчів, у яких забив 47 голів.