«До мене приставав бойфренд мами»: шокуючі деталі трагічного дитинства зіркового партнера Миколенка в Евертоні

Переглядів 744
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
«До мене приставав бойфренд мами»: шокуючі деталі трагічного дитинства зіркового партнера Миколенка в Евертоні
Деле Аллі, фото: Getty Images
Півзахисник Евертона Деле Аллі дав відверте інтерв’ю, в якому пригадав темні сторінки своєї біографії, які беруть свій початок з його тяжкого дитинства.

Деле Аллі ще кілька років тому був однією з зірок АПЛ, розриваючи лігу у складі Тоттенгему. Але поступово його рівень гри падав, що призвело до переходу в Евертон взимку 2022 року. Але і там Аллі не затримався і пішов в оренду в Бешикташ.

В турецькому гранді Деле також провалився і навіть був освистаний вболівальниками. Наразі гравець повернувся до Англії і зізнався, що вже встиг пройти курс лікування у реабілітаційному центрі для душевнохворих, так як він мав схильність до вживання алкоголю і снодійного.

«У футболістів є гра, вони повинні вставати рано вранці, щоб тренуватися, є адреналін і таке інше, тому іноді нормально добре поспати і бути готовим до наступного дня. Але коли ти такий розбитий, як я, це, очевидно, може мати зворотний ефект».

Також 27-річний хавбек розповів, як його розбещувала подруга його мами, що мала схильність до вживання алкоголю.

«У шість років до мене приставав бойфренд моєї мами, який часто був у нас вдома. Моя мама була алкоголічкою. У сім років я почав курити, у вісім я почав торгувати наркотиками. Один старший сказав мені, що вони не зупинять дитину на велосипеді, тож я їздив навколо з моїм м’ячем, під яким були наркотики».

Невдовзі Аллі був всиновлений іншою родиною, що дало йому шанс почати нове життя.

«В 12 років, я був усиновлений. Мене усиновила дивовижна сім’я, як я вже сказав, я не міг вимагати кращих людей зробити те, що вони зробили для мене. Якщо Бог створив людей, це були вони», – сказав гравець в інтерв’ю YouTube-каналу «The Overlap».

При цьому Деле не звинувачує свою маму, а час у реабілітаційному центрі допоміг йому краще зрозуміти її поведінку.

  • Аллі виступав за Тоттенгем з 2015 по 2022 рр. (269 матчів, 67 голів, 61 асист).
  • У складі Евертону, в якому грає Віталій Миколенко, він провів 13 поєдинків.
  • За Бешикташ Деле зіграв у 15 матчах (три голи).