«Добрий футболіст був»: експерт висловився про ймовірний перехід Малиновського до Марселя

Переглядів 955
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Добрий футболіст був»: експерт висловився про ймовірний перехід Малиновського до Марселя
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Футбольний коментатор та відомий журналіст Ігор Бойко висловився про потенційний трансфер півзахисника Аталанти Руслана Малиновського до Марселя.

Вчора стало відомо, що Малиновський має величезні шанси продовжити кар'єру у Франції. Ігор Бойко переглянув склад Марселя на матчі цього сезону, і він йому нагадав чемпіонат Туреччини, куди вирушають багато футболістів догравати.

«Є така гарна забава: відкривати склади команд чемпіонату Туреччини та дивуватися: «Ого, цей і досі грає. А цей не закінчив кар'єру три роки тому? Нічого собі його на старості занесло – добрий футболіст був». Такі самі почуття виникли, коли відкриваєш склад Марселя у матчах цього сезону».

Зокрема, Бойко здивувався наявності у складі Марселя екс-нападника Барселони, Арсеналу, Інтера та Манчестер Юнайтед Алексіса Санчеса та колишнім півзахисником Нанта, Лілля та Вест Хема Дімітрі Пайєта.

«Тут немає хейту. Просто цей атакуючий трикутник: Малиновський – Алексіс Санчес – Пайєт… Але я можу помилятися. Найімовірніше помиляюся, бо це просто погляд на склад без жодного матчу Марселя цього сезону. Можливо, вони і топ-команда, хто знає», – написав Бойко у своєму телеграм-каналі.

29-річний Малиновський перейшов до Аталанти влітку 2019 року і провів за «бергамаскі» 143 матчі, в яких забив 30 голів і зробив 28 асистів. Контракт українця з італійським клубом спливає у червні 2023 року.

Марсель провів 17 матчів, набрав 36 очок і посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату Франції.

X