Добвик ще може піти з Дніпра-1: інсайдер назвав клуби, що цікавляться форвардом збірної України

Переглядів 332
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Добвик ще може піти з Дніпра-1: інсайдер назвав клуби, що цікавляться форвардом збірної України
Артем Довбик, фото: ФК Дніпро-1
Нападник Дніпра-1 Артем Довбик продовжує приваблювати не один клуб з топ-чемпіонатів Європи, проте жодної конкретики на данний час не існує.

Форвард Дніпра-1 та національної збірної України Артем Довбик залишається затребуваним у Європі. На 25-річного футболіста претендують клуби з Італії та Англії.

Полювання на Довбика ведуть три клуби Серії А, але вони не готові платити близько 10-12 мільйонів євро, які запитує Дніпро-1. Половина виручених коштів за Артема піде Мідтьюлланду, який має 50% економічних прав на гравця.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от SC Dnipro-1 official 🇺🇦 (@scdnipro1)

Журналіст Ігор Бурбас в ефірі проекту «ЧИСТИЙ ПІДКАсТ» повідомив, що всі вони готові платити не більше шести мільйонів євро. На Апеннінах конкуренцію Торіно та Болоньї тепер складе і Салернітана. Більше італійців готовий запропонувати Бернлі, який за підсумками минулого сезону АПЛ опустився до Чемпіоншипу.

Представники Довбика сьогодні проведуть переговори із клубом Бундесліги, назва якого не повідомляється. Раніше ми писали, що інтерес до Артема цього літа виявляли Торіно та Ноттінгем Форрест, але трансфер так не відбувся.

Минулого сезону футболіст провів за дніпрян 17 матчів та забив 14 голів. На момент припинення УПЛ через військове вторгнення росії в Україну, Довбик лідирував у гонці бомбардирів нашого чемпіонату.

Контракт форварда з Дніпром-1 дійсний до кінця 2024 року. Transfermarkt оцінює футболіста у п'ять мільйонів євро.

X