Домовленість досягнута: джерело повідомило про довгострокове підсилення Шахтаря – деталі

Переглядів 6200
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
Домовленість досягнута: джерело повідомило про довгострокове підсилення Шахтаря – деталі
Данило Сікан. Фото: Шахтар
Другий найкращий бомбардир Шахтаря минулого сезону Данило Сікан може надовго залишитися у донецькому клубі. З нападником домовилися про новий контракт.

У понеділок, 14 серпня, у матчі проти Олександрії (2:1) в рамках третього туру УПЛ Данило Сікан забив свій перший гол у новому сезоні.

Гра форварда знайшла відклик у керівництві донецького клубу – Шахтар близький до продовження співпраці з Сіканом. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі відомий інсайдер Ігор Бурбас.

Зазначається, що між клубом та гравцем досягнута домовленість про новий довгостроковий контракт.

Нинішня угода спливає наприкінці сезону, влітку 2024 року, але діючі чемпіони України розраховують на нападника і не хочуть наступного літа втрачати його вільним агентом.

  • В минулому сезоні Сікан забив дев'ять голів у всіх турнірах за донеччан, завдяки чому став другим найкращим бомбардиром команди після Артема Бондаренко, який має 10 голів на своєму рахунку.
  • В УПЛ і Сікан, і Бондаренко, забили по дев'ять м'ячів.
  • Данило перейшов до Шахтаря у 2019 році із Карпат. За цей час у складі донецького клубу він провів 58 матчів, забив 12 голів та віддав три результативні передачі. 
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість форварда молодіжної збірної України у чотири мільйони євро.
  • Наступний матч Сікан та Шахтар проведуть у неділю, 20 серпня, проти Кривбасу в рамках четвертого туру УПЛ. Початок гри запланований на 19:00.