Донбас-Арену пошкодила ракета: російські ЗМІ повідомляють про руйнування стадіону Шахтаря

Переглядів 541
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Донбас-Арену пошкодила ракета: російські ЗМІ повідомляють про руйнування стадіону Шахтаря
Донбас Арена. Фото: Google
У тимчасово окупованому Донецьку над Донбас-Ареною спрацювали сили протиповітряної оборони так званої ДНР. Постраждав стадіон і прилегла до нього територія.

Спортивна інфраструктура тимчасово окупованого Донецька продовжує страждати від окупантів.

Напередодні низка російських ЗМІ повідомила, що в небі над містом силами тамтешньої ПВО, було збито ракету, уламки якої впали на домашній стадіон Шахтаря Донбас Арену.

Повідомляється, що, ймовірно, частини збитої ракети впали на стадіон і поряд із ареною. Цю інформацію прокремлівським пропагандистам підтвердив і самопроголошений мер Донецька Олексій Кулемзін.

Це вже не перше руйнування, яке зазнає Донбас Арена за час окупації Донецька. Прильоти поблизу стадіону фіксувалися і раніше. Які саме пошкодження дістав стадіон цього разу, нині невідомо.

Також президент Шахтаря Рінат Ахметов неодноразово говорив про те, що вимагатиме від росії компенсації всіх збитків, нанесених йому в результаті експропріації інвестицій.

До активів у тому числі входить і Донбас Арена. На будівництво стадіону за орієнтовними підрахунками було інвестовано майже 500 млн. доларів.

 

X