«Донецьк – це Африка»: Поворознюк розповів, чому так і не став футболістом

Переглядів 1592
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Донецьк – це Африка»: Поворознюк розповів, чому так і не став футболістом
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Олександр Поворознюк, що займає посаду президента Інгульця, зізнався, що свого часу міг стати професійним футболістом, але кар'єру одіозного бізнесмена на футбольному полі занапастила мати.

Олександр Поворознюк у юні роки міг піти кар'єрою професійного футболіста. Тренери, які з ним працювали, побачили в ньому потенціал, але в результаті не склалося.

«Я не маю особистих досягнень у футболі. Я не мав таких умов, які є зараз. Якби вони були – я б точно десь грав. Коли я пішов навчатись у технікум у Кривому Розі, я грав за севгоківський Авангард. Тренери побачили, що з мене може вийти футболіст».

Мати Поворознюка була проти від'їзду сина в інше місто, бо думала, що він поїде дуже далеко, тому наполягла на тому, щоб він продовжив навчання у Кривому Розі.

«Але я не зміг, бо мати не відпустила до спортивної школи. Їй сказали, що мене перевели з Кривого Рогу до Донецька, де житиму і тренуватимуся з ухилом на футбол. Вона 44 роки зробила дояркою і, мабуть, погано знала географію. Думала, що Донецьк – це Африка та сказала, що я нікуди не поїду. Вона мене нікуди не відпустила», – сказав Поворознюк в ефірі свого ютуб-каналу.

Також Поворознюк зазначив, що з того часу у нього любов до футболу не зникла, тому він її виявляє вже як президент Інгульця, вкладаючи фінанси у його розвиток.

X