«Допоможе Динамо»: Кварцяний висловився про можливе повернення Ярмоленка в УПЛ

Переглядів 2029
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Допоможе Динамо»: Кварцяний висловився про можливе повернення Ярмоленка в УПЛ
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Колишній головний тренер луцької Волині Віталій Кварцяний поділився думкою про можливе повернення вінгера збірної України Андрія Ярмоленка до київського Динамо.

У Ярмоленка цього літа закінчується річний контракт з Аль-Айном з ОАЕ. З великою часткою ймовірності лідер збірної України не буде продовжувати контракт зі своїм нинішнім клубом і наприкінці сезону він отримає статус вільного агента.

Віталій Кварцяний вважає, що Ярмоленко зможе допомогти киянам і скоріше все ж таки повернеться до УПЛ.

«Скоріше так, ніж ні. Хоча, мені здається, він уже змішав європейський стиль гри та життя з Близьким Сходом. Подивимося, як йому вдасться перебудуватись. Ярмоленко має хороший досвід, він вміє розпоряджатися м'ячем, знає, коли пробити, а коли віддати. Думаю, він допоможе Динамо», — сказав Кварцяний для FanDay.net.

Ярмоленко цього сезону в складі Аль-Айна провів 31 матч, у якому він забив 11 голів і зробив шість результативних передач.

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко з літа 2008 по літо 2017 року виступав за Динамо. У складі київського клубу він провів 350 матчів, у яких забив 137 голів і зробив 90 асистів.

X