Довбик дебютував за Жирону: гол Циганкова допоміг каталонцям перемогти Лаціо

Переглядів 7109
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5 голосів
Довбик дебютував за Жирону: гол Циганкова допоміг каталонцям перемогти Лаціо
Віктор Циганков. Фото: Google
Віктор Циганков допоміг Жироні переграти Лаціо відзначившись другим голом в це літнє міжчезоння. Артем Довбик в дебютній гри за новий клуб вийшов на заміну в другому таймі.

Іспанська Жирона за якою після переходу до її складу Артема Довбика українці в новому сезоні спостерігатимуть з подвійною цікавістю, в останньому товариському матчі перед стартом змагань в Ла Лізі, перемогла потужний римський Лаціо.

І не в останню чергу допоміг це зробити каталонському клубу саме ексдинамівець Віктор Циганков. Українець відзначився фантастичним за красою влучним ударом на 50-й хвилині гри.  

▶️ Відео голу Віктора Циганкова у ворота Лаціо дивіться за ПОСИЛАННЯМ

На 65 хвилини гри українця на полі замінив іспанець Пабло Торре, а на 70 оберті хвилинної стрілки другий гол за Жирону забив уругваєць Крістіан Стуані.

Новачок Жирони Артем Довбик, який лише сьогодні підписав контракт з клубом, сьогодні ж і дебютував за нього, вийшовши на заміну на 73 хвилині поєдинку. 

Нажаль, розпочати з голу в найкращого голеадора УПЛ минулого сезону не вийшло.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Жирони над Лаціо з рахунком 2:1.

Товариський поєдинок

Жирона (Іспанія) – Лаціо (Італія) 2:1

Голи: Циганков, 50, Стуані, 70  – Кастельянос, 76.

  • Перша офіційна гра для команди Довбика та Циганкова відбудеться у суботу, 12 серпня проти Реала Сосьєдаду. Початок зустрічі ‒ 18:00.