Довбик і Рома: новий одноклубник українця дав характеристику Артему

Переглядів 827
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Довбик і Рома: новий одноклубник українця дав характеристику Артему
Артем Довбик. Фото: ФК Рома
Захисник Роми Еван Ндіка розповів, як у таборі римлян прийняли форварда збірної України Артема Довбика, який справив хороше враження на нових одноклубників.

Нападник збірної України Артем Довбик, який нещодавно приєднався до італійської Роми, готується з командою до нового сезону. В інтерв'ю виданню La Gazzetta dello Sport характеристику форварду виніс одноклубник українця - захисник Еван Ндіка:

«Поки що я провів із ним лише 2-3 тренування, але їх було достатньо, щоб я міг сказати, що він дуже сильний центрфорвард. Я в цьому впевнений».

Також захисник розповів про адаптацію інших новачків в італійському клубі:

«Це стосується й інших наших новачків – Енцо Ле Фе та Матіаса Соуле. Це також сильні футболісти, технічні. Я впевнений, що вони допоможуть нам виступити краще, ніж минулого сезону.

Ми допомагаємо їм адаптуватися. Я розмовляю французькою, тому допомагаю Енцо, а Пауло Дібала і Леандро Паредес займаються Соуле. Це чудова група гравців, ми допоможемо всім інтегруватися якомога швидше», – сказав Ндіка.

  • Довбик у дебютному сезоні за Жирону провів 39 матчів, забив 25 голів та віддав десять асистів. Transfermarkt оцінює вартість нападника в 35 мільйонів євро.
  • Наступний матч передсезоння Рома проведе 10 серпня проти Евертона. Початок гри заплановано на 19:00 за київським часом.