Довбик може стати партнером Маліновського: Марсель розпочав переговори з Дніпром-1 – джерело повідомило суму трансферу

Переглядів 1286
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Довбик може стати партнером Маліновського: Марсель розпочав переговори з Дніпром-1 – джерело повідомило суму трансферу
Артем Довбик. Фото: СК Дніпро-1
Нападник збірної України та Дніпра-1 Артем Довбик може стати партнером півзахисника Руслана Маліновського на клубному рівні. Марсель уже розпочав переговори.

Артем Довбик може перейти у Марсель. Французький клуб уже розпочав процес переговорів із керівництвом Дніпра-1, повідомляє Le10sport.

У Франції в українському форварду бачать чудову заміну Алексісу Санчесу та Вітіньї. Марсель не бентежить, що з першою угода може бути продовжена наприкінці сезону, а друга прийшла до команди лише взимку. Боси провансальського клубу бажають бачити у складі яскраво вираженого нападника на вістря атаки.

Потенційна сума трансферу може становити близько 11-15 мільйонів євро. Марсель, за інформацією джерела, готовий виплатити такі гроші за Довбика.

25-річний форвард позитивно відгукнувся на пропозицію французів. Дніпро-1 може отримати офіційну пропозицію вже влітку. Однак існує ймовірність, що Марсель вирішить зачекати на січень, коли українець стане вільним агентом.

Довбик забив 28 м'ячів у всіх турнірах цього сезону і зробив вісім результативних передач у 35 матчах за Дніпро-1. Transfermarkt оцінює його в 11 мільйонів євро.

Марсель за три тури до завершення чемпіонату Франції займає третій рядок. Відставання від другого Ланса складає два очки. Нагадаємо, що кольори Марселя захищає український півзахисник Руслан Маліновський.