Довбик не вразив? Жирона планує підписати колишнього форварда Барселони

Переглядів 16362
Артем Жилінський Артем Жилінський
5 голосів
Довбик не вразив? Жирона планує підписати колишнього форварда Барселони
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Іспанська Жирона планує підписати колишнього данського форварда Барселони Мартіна Брейтвейта, який буде конкурувати з українцем Артемом Довбиком.

До завершення трансферного вікна залишилося трохи більше тижня. Жирона планує активно витрачати цей час та посилити лінії оборони і атаки.

Як повідомляє журналіст Ніл Сола, у списку каталонської команди є два імені. По-перше, Жирона налаштована на підписання Мартіна Брейтвейта. Нападник, який раніше виступав за Барселону, зараз грає за Еспаньол. 

Проте цей трансфер виявився складним для «папуг» через високі фінансові вимоги. Перехід Брейтвейта може вплинути на становище українського форварда Артема Довбика, який грає на тій же позиції.

По-друге, червоно-білі спробують підписати захисника Барселони Еріка Гарсію. Мічел в захваті від навичок цього футболіста, який може грати в опорній зоні, а також на позиції центрального захисника. Зазначається, що Ерік Гарсіа нетерпляче чекає переходу до Жирони.

  • Довбик перейшов до Жирони із Дніпра-1 за понад сім мільйонів євро, завдяки чому став найдорожчим трансфером в історії клубу. 
  • Артем підписав контракт до 2028 року.
  • Циганков переїхав до Каталонії ще у січні цього року із Динамо за п'ять мільйонів. 
  • Контракт Віктора розрахований до 2027 року.