Довбик знову на радарах клубу з топ-чемпіонату: італійські ЗМІ назвали претендента на лідера Дніпра-1

Переглядів 477
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Довбик знову на радарах клубу з топ-чемпіонату: італійські ЗМІ назвали претендента на лідера Дніпра-1
Артем Довбик. Фото: ФК Дніпро-1
Нападник Дніпра-1 Артем Довбик у зимове трансферне вікно має шанси перейти до Салернітани, щоб допомогти італійському клубу покращити турнірне становище.

Цього літа Салернітана вже виявляла інтерес до Довбика, але справа до трансферу так і не дійшла. За інформацією TuttoSalernitana, італійський клуб має намір повторно розпочати боротьбу за українця.

Салернітана перебуває у пошуку нового нападника і планує відновити переговори з Дніпром-1 та Довбиком, щоб провернути цей трансфер.

Але на заваді реалізації цього може бути висока ціна на українського нападника, а також той факт, що Дніпро-1 не захоче відпустити його на правах оренди.

У поточному сезоні Довбик провів 21 матч, у яких зумів забити 15 голів і віддати чотирьох асистів. Салернітана після 15 турів має у своєму активі 17 очок і посідає 12 місце в Серії А.

Контракт 25-річного форварда з Дніпром-1 розрахований до кінця 2023 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Довбика у шість мільйонів євро, але український клуб хоче отримати щонайменше вдвічі більше.

X