Довгоочікуване воз’єднання з Йовичевичем? Український вінгер Мехелена Швед близький до повернення в УПЛ

Переглядів 4804
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Довгоочікуване воз’єднання з Йовичевичем? Український вінгер Мехелена Швед близький до повернення в УПЛ
Мар’ян Швед. Фото: Мехелен
Талановитий півзахисник бельгійського клубу в одному кроці від контракту з донецьким Шахтарем, що тренує тренер, під керівництвом якого Мар’ян відкрився в Карпатах.

Донецький Шахтар, який вперше за 20 років залишився без бразильських легіонерів, продовжує збирати талановитих українців, що грають в УПЛ та за кордоном. 

Слідом за Андрієм Тотовицьким, Богданом Михайличенком, Олександром Зубковим і Іваном Петряком склад вітчизняного гранду може поповнити Мар’ян Швед. Принаймні про це пише бельгійське видання Zeitung Gazet van Antwerpen. 

За інформацією видання, легіонер Мехелена пропустив недільний поєдинок чемпіонату Бельгії з Вестерло (5:4) саме через цю причину. Начебто вінгер навмисно попросив тренера не вносити його у заявку на гру, щоб вирішити долю свого майбутнього трансферу.

25-річний Швед відіграв за Мехелен один повний сезон (62 матчі, вісім голів, шість передач). До цього він виступав за Карпати, молодіжну команду Севільї та Селтік. 

Йовичевич і Швед працювали пліч о пліч в Карпатах у сезоні-2014/15. Угода півзахисника з Мехеленом розрахована до 30 червня 2024 року.

X