Друга поспіль поразка Ворскли: ФК Рух обіграв полтавську команду, перервавши безвиграшну серію з трьох матчів

Переглядів 2316
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Друга поспіль поразка Ворскли: ФК Рух обіграв полтавську команду, перервавши безвиграшну серію з трьох матчів
Фото: ФК Рух
У поєдинку восьмого туру української Прем'єр-ліги полтавська Ворскла у селищі Минай приймало львівський Рух. Зустріч завершилася мінімальною перемогою гостей з рахунком 1:0.
  • 380-й домашній матч Ворскли в УПЛ.
  • Перервався пропускний клубний рекордний серіал Руху в УПЛ: вісім матчів -15 голів. 
  • Рух вперше за п’ять останніх матчів в УПЛ переміг на виїзді: дві нічиї та три поразки.
  • 50-й матч в УПЛ провів Артем Челядін (Ворскла).

Перші хвилини поєдинку пройшли у спокійному темпі. Команди не поспішали атакувати, а на 23-й хвилині матч було перервано через повітряну тривогу по всій Україні.

Зазначимо, що вперше цього сезону матч на Закарпатті було призупинено через повітряну тривогу. Досі в Ужгороді та передмісті міста відбулося тринадцять поєдинків УПЛ і жодного не було перервано через ракетні атаки рашистів.

За півтори години пролунав відбій тривоги і матч відновився, а на 28-й хвилині гості відкрили рахунок. Після кутового були кілька спроб удару, і Довгий після двох спроб партнерів метрів із 12-и таки заштовхав м'яча у сітку.

За п'ять хвилин Ворскла мала чудовий шанс відігратися. Кравець пробив зі штрафного, але Паньків рятує, тут же добивання Сефері та поперечина… Наприкінці першого тайму на дальній удар відвадився Чеснаков, але знову голкіпер на місці.

У другому таймі Ворскла кинула всі сили, щоб уникнути поразки, але Рух вистояв і перервав свою безвиграшну серію з трьох матчів. Полтавська команда зазнала другої поразки поспіль.