Другий хет-трик Сікана за тиждень: Шахтар у Львові знищив Металіст

Переглядів 790
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Другий хет-трик Сікана за тиждень: Шахтар у Львові знищив Металіст
Данило Сікан. Фото: ФК Шахтар
У матчі п'ятого туру української Прем'єр-ліги харківський Металіст у Львові на «Арені Львів» приймав донецький Шахтар . «Гірники» розгромили суперника з рахунком 6:1.
  • 910-й матч Шахтаря в Чемпіонатах України.
  • Безпрограшна серія Шахтаря в УПЛ продовжується 20 матчів: 17 перемог та три нічиї.
  • Переможна серія Шахтаря в УПЛ на полях суперників триває шість матчів, м’ячі 15-3.
  • Пропускна серія Металіста в Чемпіонатах триває шість поєдинків – 13 м’ячів.

Результат матчу було вирішено вже у першому таймі. Шахтар дуже впевнено розпочав поєдинок та на 18-й хвилині відкрив рахунок. Мудрик навісив, а Сікан головою відправив м'яч у ворота.

На 30-й хвилині знову забив Сікан. Данило отримав передачу від Судакова і відправив м'яч у порожні ворота. За шість хвилин Зубков забив третій м'яч у ворота Металіста. На 39-й хвилині Сікан оформив хет-трик. Зазначимо, що форвард Шахтаря цього тижня забив три м'ячі за молодіжну збірну України у ворота Словаччини.

У другому таймі Шахтар забив ще один м'яч. На 73-й хвилині Траоре, який перед цим вийшов на заміну, метрів з 18 пробив точно в нижній кут ворота Металіста. На 81-й хвилині Шахтар мав ще один чудовий шанс забити, але Мудрик не реалізував пенальті.

На останніх хвилинах матчу Металіст зумів забити м'яч престижу. Відзначився Чідомере. Але і це був не останній гол поєдинку. У компенований час шостий м'яч у ворота харківської команди забив Джурасек.

Шахтар набрав 13 очок і вийшов на перше місце у турнірній таблиці УПЛ. Металіст займає сьомий рядок, маючи у своєму активі сім очок.

X