Дубль з асистів Мессі, камбек, серія пенальті і жовта Кривцова: Інтер Маямі вийшов у другий фінал за тиждень

Переглядів 3801
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
Дубль з асистів Мессі, камбек, серія пенальті і жовта Кривцова: Інтер Маямі вийшов у другий фінал за тиждень
Ліонель Мессі та Сергій Кривцов. Фото: Getty Images
Інтер Маямі, за який виступають Сергій Кривцов та Ліонель Мессі, у матчі 1/2 фіналу Відкритого Кубку США у серії пенальті обіграв Цинциннаті та вийшов до вирішальної стадії турніру.

У четвер, 24 серпня, Інтер Маямі, у складі якого виступає захисник збірної України Сергій Кривцов, вийшов у фінал Відкритого Кубка США. Підопічні Тати Мартіно обіграли Цинциннаті у серії пенальті 3:3 (пен. 5:4).

Перші 60 хвилин пройшли для Інтера доволі невдало через пропущенні голи від Лусіано Акости (18') та Брендона Васкеса (53').

Проте завдяки двом результативним передачам Ліонеля Мессі на Леандро Кампану команда із Маямі зуміла відігратися, забивши рятівний гол на 97-й хвилині.

Вже у екстра-таймах суперники ще раз обмінялися голами: Джозеф Мартінес забив за Інтер (93'), а Юйа Кубо за Цинциннаті (114').

Справа дійшла до серії пенальті, де сильнішими виявилася команда Кривцова – 5:4.

Український захисник провів весь матч на полі та заробив жовту картку.

  • У фіналі Інтер зіграє проти Динамо із Г'юстона.
  • Цей фінал стане для підопічних Мартіно вже другим за тиждень – 20 серпня вони обіграли Нешвілл у Кубку Ліг та здобули перший трофей в своїй історії.
  • Кривцов перейшов до Інтера у січні 2023 року та провів за американський клуб вже 29 поєдинків: один гол та одна результативна передача.