«Думав, що більше ніколи не зможу зіграти у футбол»: відверте зізнання півзахисника Дніпра-1

Переглядів 809
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Думав, що більше ніколи не зможу зіграти у футбол»: відверте зізнання півзахисника Дніпра-1
Руслан Бабенко. Фото: СК Дніпро-1
Півзахисник Дніпра-1 Руслан Бабенко підбив підсумки сезону для своєї команди. Хавбек розповів, що перемога над Динамо (3:0) надихнула клуб, який відчув впевненість.

Хавбек Дніпра-1 Руслан Бабенко пригадав свої почуття перед початком сезону 2022/23. Півзахисник назвав гру після якої клуб відчув впевненість у власних силах.

«Команда будувалася «з нуля», було багато нових гравців, як, власне, і я сам. Пам’ятаю, як після програшу АЕКу (0:3) було навіть якесь побоювання, тим паче перед першим матчем чемпіонату проти Динамо. Але саме після тієї гри з киянами (3:0) в нас з’явилося більше впевненості, і з кожним матчем ми додавали».

Гравець дніпрян думав, що після початку війни більше ніколи не зможе зіграти у футбол.

«Коли розпочалася війна, я взагалі думав, що більше ніколи не зможу зіграти у футбол. А коли стартував сезон, я зрозумів, наскільки ціную те, що можу займатись улюбленою справою. Мені з цим пощастило». 

Гравці Дніпра-1. Фото: СК Дніпро-1

Бабенко прокоментував виступи своєї команди в єврокубках.

«Це було дуже особливе! Ми грали на рівних з АЗ, який дійшов до півфіналу. У другій грі за рахунку 1:1 в нас був відрізок, коли могли переламати хід зустрічі. Це ті матчі, до яких хочеться повертатися, знову відчувати ті емоції, грати у єврокубках». 

30-річний півзахисник назвав гру, в якій найбільше кайфував від футболу.

«Крім матчу з Динамо, це наш матч з Аполлоном на виїзді (3:1). О, це найкраща гра! Пам’ятаю, ще в Інстаграмі викладали, як довго ми тримали м’яч. Переглядав цей матч разів п’ять – і просто кайфував! Багато що виходило і в комбінаційному плані, і в другому таймі добре сідали назад та вибігали у контратаки», – сказав Бабенко в інтерв'ю клубній пресслужбі.

  • Дніпро-1 посіло друге місце в чемпіонаті України.
  • На стадії 1/16 Ліги конференцій дніпряни вилетіли від ФК АЕК (Ларнака), поступившись із загальним рахунком 0:1.
  • Наступного сезону Дніпро-1 зіграє у кваліфікації до Ліги чемпіонів.
  • Бабенко провів 33 гри за дніпрян, в яких віддав два асисти.