«Думаю, він буде жахом для захисників»: екс-гравець Ліверпуля вражений дебютом Мудрика

Переглядів 3785
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Думаю, він буде жахом для захисників»: екс-гравець Ліверпуля вражений дебютом Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Екс-захисник Ліверпуля та збірної Англії Джеймі Каррагер, який працює експертом на Sky Sports, поділився своїми думками щодо дебюту вінгера Челсі Михайла Мудрика в АПЛ.

Михайло Мудрик дебютував у складі Челсі, вийшовши на заміну в матчі з Ліверпулем (0:0). Цього маленького відрізка ігрового часу вистачило для Джеймі Каррагера, щоб оцінити ігрові якості 22-річного вінгера.

«Мудрик одразу показав щось, коли вийшов на поле проти Ліверпуля, який добре впорався, щоб зберегти рахунок 0:0. Михайло був фантастичним, коли з'явився у грі. Тут не лише про швидкість, що було й так очевидним».

Легенда Ліверпуля порівняв Мудрика з Еденом Азаром, коли той виступав за Челсі.

«У нього дуже швидкі ноги, як в Азара, одного з найкращих гравців Челсі, яких ми могли бачити в АПЛ. Він приймає м'яч у потрібних позиціях, має низький центр ваги, бачить гравців.

Це не про швидкість, а про футбольні вміння. Розуміння, де його партнери. Думаю, він буде жахом для захисників», – цитує Каррагера Sky Sports.

Нагадаємо, Мудрик перейшов до Челсі у зимове трансферне вікно за 70+30 млн євро. Українець провів у складі англійського клубу два матчі, але результативними діями у них не вирізнявся.

X