«Думаю, він хлопець не дурний»: Маркевич назвав аспект гри, який потрібно покращити Мудрику

Переглядів 955
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Думаю, він хлопець не дурний»: Маркевич назвав аспект гри, який потрібно покращити Мудрику
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній наставник збірної України Мирон Маркевич проаналізував перехід молодого українського вінгера Михайла Мудрика до лондонського Челсі.

Колишній наставник збірної України Мирон Маркевич поділився думками щодо адаптації Михайла Мудрика до Челсі.

«Він – талановитий хлопець. Я його знаю з семи років, це вихованець Металіста. Я приїжджав з бази, щоб просто з ним пограти у футбол. Там були Лунін, Криськів, Судаков, гарний гурт. Ну і я з ними собі грав. Вже тоді бачив, що то талановиті хлопці.

Мудрик однозначно принесе користь Челсі. Міг кілька років тому з ним розмовляти. Говорив йому, що він має додати у відбір м'яча, бо в Англії треба відпрацьовувати в обороні. Не просто тікати назад, а відбирати м'ячі. Думаю, він хлопець не дурень. Зрозуміє, що йому це потрібно», – сказав Маркевич в інтерв'ю FanDay.net.

Нагадаємо, що Мудрик приєднався до Челсі в зимове трансферне вікно, але поки що не може відзначитися жодною результативною дією за «аристократів» у шести проведених поєдинках.

Контракт 22-річного вінгера з лондонським клубом діє до 30 червня 2031 року. Transfermarkt оцінює гравця у 40 мільйонів євро.