«Дуже егоїстичний із Циганковим»: фанати Жирони в шоці від жадібності гравця, що не дав відзначитися українцю

Переглядів 1375
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Дуже егоїстичний із Циганковим»: фанати Жирони в шоці від жадібності гравця, що не дав відзначитися українцю
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
У понеділок, 10 квітня, Барселона на своєму стадіоні зіграла внічию з Жироною (0:0). Український вінгер гостей Віктор Циганков вийшов у стартовому складі.

На початку каталонського дербі Віктор Циганком мав можливість відкрити рахунок, але м'яч після його удару пройшов поряд зі штангою. На 55-й хвилині Жирона мала забивати у ворота Барселони, але Кастальянос не віддав пас на Циганкова, який був один перед воротами.

Фанати Жирони залишилися дуже незадоволені діями аргентинського форварда, який вирішив сам завершити момент, але не влучив у ворота.

MCGGDML00: Потрібно було віддати Циганкову, щоб він  забив. Не розумію, чому гравці не думають про команду, а думають, щоб бути головним героєм матчу».

BillyElNen: «Дуже егоїстичний із Циганковим. Сьогодні ми втратили два очки через цей егоїзм».

SergiRocaBets: «Він вирішив зберегти м'яч, який був голом, якби він віддав його Циганкову, це не має сенсу, що він зробив...»

Маріо Гінер: «Явна помилка Таті Кастельяноса. Він був зовсім один перед Тер Штегеном, але ще більше був Циганков, і він не віддав пас!»

Цього сезону 25-річний Циганков у складі Жирони провів дев'ять матчів, в який забив три м'ячі і зробив три асисти.

На даний момент команда українця посідає 11-е місце турнірної таблиці Ла Ліги, набравши 35 очок у 28 матчах.

У наступному турі чемпіонату Іспанії Жирона зіграє на своєму стадіоні з Ельче. Матч відбудеться 16 квітня і розпочнеться о 15:00 за київським часом.