«Дуже радий, що справедливість перемогла»: Бєланов прокоментував переобрання Павелка до виконкому УЄФА

Переглядів 14267
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Дуже радий, що справедливість перемогла»: Бєланов прокоментував переобрання Павелка до виконкому УЄФА
Ігор Бєланов. Фото: Google
Екс-нападник одеського Чорноморця та київського Динамо Ігор Бєланов прокоментував переобрання президента УАФ Андрія Павелка до виконавчого комітету УЄФА.

Легенда українського та світового футболу, а також володар «Золотого м’яча-1986» Ігор Бєланов висловився про переобрання президента УАФ Андрія Павелка до виконкому УЄФА.

«Я дуже радий, що справедливість перемогла. Стільки писали негативу, але поки що він єдиний, хто і поважає історію футболу, і намагається щось зробити у цій країні. Тому я двома руками «за» та із задоволенням вже привітав його. І говорю я не тільки від себе – і з Олегом Блохіним говорив», – сказав Ігор Бєланов в інтерв’ю ukranews.com. 

Також легендарний футболіст зазначив, що Павелко має авторитет в Європі.

«За цей час дуже багато гарного було зроблено. І хочеться, щоб була справедливість. Андрій Васильович переживає за все. Тут ніхто ні під кого не підлаштовується. Ми маємо свої імена, і ми просто вболіваємо за нашу країну, щоб у нас все було добре. Він і в Європі молодець, люди його поважають», – додав Бєланов.

Додамо, що п’ятого квітня в столиці Португалії Лісабоні відбувся 47 черговий конгрес Спілки європейських футбольних асоціацій. На ньому, за підсумками голосування, конгрес одноголосно переобрав Александера Чеферіна президентом УЄФА на період 2023-2027 років, за нього віддали голоси всі 55 асоціацій-членів.

У свою чергу, також президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, який отримав 31 голос, залишиться членом виконавчого комітету УЄФА до 2027 року.