«Дуже сподобався стиль»: Назарина озвучив своє ставлення до Йовічевіча

Переглядів 456
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Дуже сподобався стиль»: Назарина озвучив своє ставлення до Йовічевіча
Єгор Назарина. Фото: Шахтар
Новачок донецького Шахтаря півзахисник Єгор Назарина поділився думкою про головного тренера «гірників» Ігора Йовічевіча.

Учора Назарина приєднався до Шахтаря у Львові, де команда готується до наступних матчів. Півзахисника привітали у команді, а сам гравець зізнався, що йому подобається стиль, який прививає своїм підопічним Йовічевіч.

«Дився кожну гру Шахтаря. Пам'ятаю Йовічевіча ще за матчами проти Дніпра-1. Мені дуже подобався стиль, у якому вони грали. Це зараз видно по Шахтарю, дуже цікавий футбол. 

Намагаються діяти завжди з м'ячем, це мені дуже імпонує, тож чекаю, коли зможу дебютувати», — сказав Назарина в інтерв’ю прес-службі Шахтаря.  

Контракт з 25-річним півзахисником підписано на п'ять років. Назарина – вихованець київського футболу, на юнацькому рівні виступав за Динамо, а з 2014 року – за Дніпро. Дебютував в УПЛ у травні 2017 року.

У січні 2018 року підписав контракт з бельгійським Антверпеном, у складі якого за півтора року відіграв 18 матчів. У сезоні-2019/20 був орендований Карпатами (16 матчів, 5 м'ячів).

Влітку 2020 року Назарина перейшов до Зорю, за яку провів 59 матчів, забив три м'ячі та зробив п'ять асистів. Нинішнього сезону у всіх шести матчах луганчан в УПЛ та Лізі конференцій був капітаном команди. Як повідомляє ТаТоТаке, трансфер Назарини коштував Шахтарю майже два мільйони доларів. 

Раніше ми повідомляли, яке місце серед найдорожчих лівих захисників світу займає Олександр Зінченко.

X