«Дуже важко йому буде повернутися у великий футбол»: джерело підписало вирок форварду Динамо

Переглядів 6924
Ілля Деулін Ілля Деулін
6 голосів
«Дуже важко йому буде повернутися у великий футбол»: джерело підписало вирок форварду Динамо
Владислав Супряга. Фото: Динамо
Нападник Динамо Владислав Супряга далекий від повернення до оптимальних кондицій. За словами журналіста Ігоря Циганика, до тренувань форвард має приступити лише у жовтні.

Форвард Динамо Владислав Супряга наразі має дуже серйозні проблеми зі здоров’ям, які заважають його виступам. Для вирішення цих негараздів нападнику наразі треба довго працювати, повідомляє журналіст Ігор Циганик:

«В Супряги проблеми з суглобами, причому, дуже серйозні. Лише за прогнозами він у жовтні має повернутися до тренувань. Чесно кажучи, дуже важко йому бути повернутися в великий футбол». 

Наостанок журналіст поділився думкою, чи може форвард повернутися до Дніпра-1:

«Його там не дуже чекають», – зазначив Циганик у програмі «Циганик LIVE».

  • Минулий сезон Супряга пропустив через операцію на тазостегновому суглобі.
  • За інформацією ЗМІ, у гравця стався рецидив ушкодження, і йому знадобиться ще кілька місяців на відновлення.
  • Контракт Супряги з Динамо розрахований до 30 червня 2026 року.
  • Востаннє він грав за біло-синіх 20 жовтня 2021 року. Це був гостьовий матч із Барселоною (0:1) у рамках групового етапу Ліги чемпіонів. Тоді нападник вийшов у стартовому складі і провів на полі 61 хвилину.
  • Взагалі ж останній на даний момент матч він провів у складі Сампдорії 6 лютого 2022 року проти Сассуоло (4:0). Він вийшов на заміну і провів на полі 24 хвилини.
  • Гравцем Дніпра-1 Супряга був у 2017-2018 роках, а у 2019-2020 роках виступав за дніпровську команду на правах оренди з київського Динамо, куди він за 6,5 млн євро перейшов з Дніпра-1 у 2018 році.