«Дуже здивований»: Петраков розповів, чого йому не вистачає у Єревані та оцінив рівень місцевих гравців

Переглядів 1213
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Дуже здивований»: Петраков розповів, чого йому не вистачає у Єревані та оцінив рівень місцевих гравців
Олександр Петраков. Фото: Google
Колишній тренер збірної України, а нині наставник Вірменії Олександр Петраков висловився перед матчем з Хорватії про стадіон у Єревані, який не може вмістити усіх охочих переглянути цей матч.

Олександр Петраков здивований, що у столиці Вірменії немає стадіону, який міг вмістити усіх вболівальників місцевої збірної. Також українець хоче, щоб у країні активно розвивався дитячо-юнацький футбол.

«Я дуже здивований, що Єреван таке гарне місто, але мені здалося, що чогось не вистачає, і я сказав про це президентові. Ми говоримо про 5-зірковий стадіон, бо тисячі людей хочуть прийти та подивитися футбол, але такого стадіону поки що немає. Дуже важливо, щоб вірменські інвестори робили інвестиції у дитячо-юнацький футбол».

Петраков вважає, що викликав усіх найсильніших футболістів із внутрішнього чемпіонату, а також наставник порадив молодим футболістам їхати за кордон.

«Щодо нових гравців, то я ще не дивився матч збірної до 21 року, але висновки зроблю після перегляду. Однак мушу зазначити, що у Прем'єр-лізі Вірменії поки що немає гідних гравців, яких я ще не запросив. Щодо молоді, то я завжди закликаю їх не боятися і пробувати свої сили в закордонних клубах, а не залишатися тут», - сказав Петраков.

  • Збірна Вірменії провела чотири матчі, набрала сім очок і посідає третє місце в турнірній таблиці групи D відбору на у Євро-2024. 
  • Відставанням від лідера - Туреччини, яка лідирує, у три залікові пункти, плюс Вірменія має матч в запасі.
  • У наступному турі команда Петракова зіграє вдома проти збірної Хорватії , матч відбудеться сьогодні о 19:00.