«Два роки тому він міг опинитися в Арсеналі»: джерело назвало причину, чому захисник Шахтаря не перебрався до «канонірів»

Переглядів 874
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Два роки тому він міг опинитися в Арсеналі»: джерело назвало причину, чому захисник Шахтаря не перебрався до «канонірів»
Микола Матвієнко, Фото: ФК Шахтар
Коментатор Роман Бебех не здивований, що чутки про захисника Шахтаря Миколу Матвієнка в АПЛ спалахнули з новою силою. Зінченко консультував Арсенал стосовно трансферу українського захисника.

Останнім часом прізвище такого футболіста, як Матвієнко все частіше з’являється у заголовках англійської преси. До українського футболіста прикута увага колишнього тренера Шахтаря Роберто Де Дзербі, який очолює Брайтон.

Коментатор Бебех розповів цікаву історію про Матвієнка. Виявляється центральний оборонець міг опинитися в англійському Арсеналі ще два роки тому.

«Матвієнко в кар'єрі вже мав ситуацію, коли міг перейти в Арсенал, але тоді Шахтар не відпустив. Мені розповідала Влада Зінченко два роки тому про момент, коли Олександру телефонували з Арсеналу. Тоді вже був Артета і запитував про Колю Матвієнка».

Також Бебех відмітив участь та роль Зінченка у перемовинах Арсеналу з Шахтарем.

«Зінченко запевнив, що він готовий грати на цьому рівні, а про англійську мову сказав дуже обережно. Але цей момент можна підтягнути. А щодо Брайтона, то не варто забувати про Андреа Малдеру, який там допомагає Де Дзербі. Цей тренер чудово знає Матвієнка за збірною України», – поділився Бебех в ефірі MEGOGO.

Варто зазначити, що цього літа до Арсеналу перейшов Зінченко за 35 мільйонів євро. А контракт Матвієнка з Шахтарем розрахований до 2025 року.