Дві червоні, розгром і останнє місце: зірковий Аль-Хіляль завдав третьої підряд поразки команді Йовічевича

Переглядів 7407
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Дві червоні, розгром і останнє місце: зірковий Аль-Хіляль завдав третьої підряд поразки команді Йовічевича
Ігор Йовічевич. Фото: Аль-Раед
У третьому турі чемпіонату Саудівської Аравії Аль-Раед, очолюванний колишнім головним тренером Шахтаря Ігорем Йовічевичем розгромно поступився Аль-Хілялю.

У четвер, 24 серпня, Аль-Раед приймав на своєму полі Аль-Хіляль у матчі третього туру чемпіонату Саудівської Аравії. Гостьова команда здобула розгромну перемогу із рахунком 4:0 над підопічними Ігора Йовічевича.

Зірки Аль-Хіляля зробили свою справу вже наприкінці першого тайму, на 42-й хвилині, коли після передачі Рубена Невеша Александар Мітрович головою переправив м'яч у ворота.

У другій половині гри забивали лише місцеві гравці: Салем Аль-Даусарі оформив дубль (56' та 69'), другий гол забивши після асисту Малкома, а Абдуллах Аль-Хамддан закінчив погром суперника на 89-й хвилині.

Зазначимо, що у матчі також було два вилучення: у складі Аль-Раеда дві жовті отримав Умар Гонсалес, а у складі Аль-Хіляля пряму червону заробив Сергей Мілінкович-Савіч.

  • Ця поразка стала для команди колишнього наставника Шахтаря та Дніпра-1 вже третьою поспіль – вони займають останню сходинку у місцевому чемпіонаті.
  • Нагадаємо, що у стані дніпрян хорватський спеціаліст працював з 2020-го по 2022 роки, після чого очолював «гірників» протягом сезону 2022/23.
  • Контракт Йовічевича з саудівським клубом розрахований до 2024 року.