«Дякую тренерському штабу за наданий шанс»: талант Динамо пояснив, що головне у дорослому футболі

Переглядів 665
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Дякую тренерському штабу за наданий шанс»: талант Динамо пояснив, що головне у дорослому футболі
Антон Царенко. Фото: Динамо
Півзахисник молодіжної команди Динамо Антон Царенко, якому вже у віці 18 років вдалося дебютувати за перший склад, підбив індивідуальні підсумки першої частини сезону.

Футболіст подякував тренерському штабу за можливість дебютувати в основну команду на рівні Ліги чемпіонів. Царенко двічі виходив на заміну у матчах кваліфікації найпрестижнішого європейського турніру проти Бенфіки та відіграв сумарно 21 хвилину, проте не зміг допомогти команді уникнути вильоту з турніру.

«Дякую тренерському штабу за наданий шанс. Після матчу було двояке почуття: з одного боку – дебют, а з іншого – поразка команди».

Царенко підкреслив, що багато зміг для себе почерпнути під час тренувань із досвідченими гравцями і зрозумів, чого слід прагнути у своєму розвитку, щоби стабільно виступати за основу Динамо.

«За період, проведений у першій команді, я зрозумів, наскільки важливою є швидкість мислення та прийняття рішення в сучасному футболі», – цитує Царенко офіційний сайт Динамо.

Зазначимо, що окрім двох поєдинків у кваліфікації Ліги чемпіонів, гравець провів три матчі за Динамо U-19 та відзначився трьома голами.