«Дякую за все, команда. Сумуватиму»: Мудрик тепло попрощався з партнерами із Шахтаря

Переглядів 2903
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Дякую за все, команда. Сумуватиму»: Мудрик тепло попрощався з партнерами із Шахтаря
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник збірної України Михайло Мудрік кілька днів тому перейшов із донецького Шахтаря до лондонського Челсі. Талановитий вінгер яскраво попрощався з «гірниками».

15 січня український хавбек підписав контракт із Челсі. Сьогодні Мудрик у соцмережах висловив подяку Шахтарю за час, проведений у донецькому клубі.

«Мені пощастило грати з такими гравцями як ви, мені пощастило познайомитися з такими людьми, як ви, дякую за все, команда. Сумуватиму», – написав Мудрик в інстаграмі, прикріпивши відео з матчами у складі Шахтаря.

Нагадаємо, що у перерві матчу 20-го туру англійської Прем'єр-ліги Челсі - Крістал Пелас (1:0) Мудрик вийшов на поле з прапором України та привітав уболівальників «аристократів».

Шахтар отримає за гравця 70 мільйонів євро та ще 30 мільйонів євро передбачені у вигляді бонусів. Контракт Мудрика з Челсі підписано до літа 2031 року.

Зарплата Мудрика у стані синіх становитиме 7,8 мільйона фунтів на рік. Грати в Челсі він буде номером «15».

Наразі нова команда українця йде на десятому місці у турнірній таблиці АПЛ, маючи 10-очкове відставання від топ-4. У найближчому поєдинку Челсі зіграє на виїзді з Ліверпулем. Матч відбудеться 21 січня та розпочнеться о 14:30.

X