Джерело анонсувало швидкий відхід Циганкова з Динамо і розкрило можливу суму трансферу

Переглядів 1567
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело анонсувало швидкий відхід Циганкова з Динамо і розкрило можливу суму трансферу
Віктор Циганков. Фото: Динамо
Лідер Динамо Віктор Циганков у зимове трансферне вікно має залишити київський клуб, щоб дати можливість рідній команді заробити на своєму відході.

Футбольний журналіст Ігор Бурбас висловився про потенційний трансфер Віктора Циганкова на тлі розмов про його можливий трансфер в Андерлехт та інтерес з боку клубів з топових європейських ліг.

«Циганков залишить Динамо до кінця цього місяця. Це оптимальний варіант для обох сторін, які не дійшли згоди під час продовження угоди. Поточний контракт гравець підписував із умовою, що це його останні п'ять років у Києві і він не змінюватиме своєї позиції».

Бурбас запевняє, що Динамо готове відпустити Циганкова із серйозною знижкою, бо не хоче влітку його втрачати безплатно.

«Усі методи тиску з боку Динамо виявилися неефективними. Щоби не втрачати Циганкова безкоштовно влітку, його готові відпустити зараз. Я чув про цифру 10 млн євро та 30% від наступного продажу. У цьому торги допускаються. Бажання футболіста – піти зараз за гроші. Тож совість буде чиста, бо дав клубу заробити», – написав Бурбас у своєму телеграм каналі.

Вінгер Динамо цього сезону провів 23 матчі, забив дев'ять голів і зробив шість асистів.

Контракт гравця з Динамо діє до 30 червня 2023 року. Авторитетний портал Transfrmarkt оцінює 25-річного Циганкова у 22 мільйони євро.

X