Джерело: арбітри УПЛ не отримали зарплату за останні два місяці

Переглядів 380
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело: арбітри УПЛ не отримали зарплату за останні два місяці
Катерина Монзуль. Фото УАФ
Українська асоціація футболу затримує виплату заробітної плати перед арбітрами на два місяці, раніше УАФ заплатила величезну заставу за своїх керівників.

Українські судді, які працюють на матчах Першої та Другої ліг, а також арбітри УПЛ не отримали зарплату у листопаді та грудні цього року, повідомляє телеграм-канал «Футбол України».

Причин виникнення такої ситуації не розголошуються. Зазначимо, що зарплату суддям сплачує Українська асоціація футболу за рахунок внесків українських клубів, які вони перераховують на рахунки УАФ. За інформацією сайту національної асоціації, зараз в УПЛ працює 25 арбітрів, 31 у Першій лізі та 28 у Другій лізі. Це без урахування помічників.

Раніше ми писали, що Печерський районний суд міста Києва обрав Андрію Павелку та генсеку УАФ Юрію Записецькому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 22 січня 2023 року з можливістю внесення застави у розмірі 9,88 млн гривень за кожного.

Пізніше стало відомо, що ці гроші було перераховано до суду з рахунків юридичної особи «УАФ Маркетинг», яка перебуває у власності УАФ.