Джерело: Циганков може замінити Малиновського у Аталанті

Переглядів 350
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Джерело: Циганков може замінити Малиновського у Аталанті
Віктор Циганков, фото: ФК Динамо
Лідер Динамо Віктор Циганков є одним із кандидатів на заміну півзахисника Аталанти Руслана Малиновського, який зовсім скоро може покинути італійський клуб.

Вже не один тиждень ходять чутки, що Русланом Малиновським цікавляться англійські Тоттенхем, Ноттінгем Форест, Нюкасл, а також французький Марсель. Сам гравець віддає перевагу лондонському клубу. Ймовірно, вчорашній матч проти Мілана (1:1) став для українця останнім у футболці бергамців.

Тим часом журналіст Михайло Співаковський заявив, що ймовірною заміною Малиновського може стати його партнер по збірній Україні Віктор Циганков.

«Я чув, що реально однією із кандидатур на заміну Малиновського розглядають Циганкова. А сам Циганков пріоритетно хотів би грати таки теж в Англії».

При цьому журналіст вважає, що Віктор не матиме мовних проблем як інший динамівець в Італії – Владислав Супряга.

«Мені здається він таки вивчить мову і не буде в Італії як Влад Супряга, який там пробув три місяці і думав, що вже все вирішено», – заявив Співаковський в ефірі «ТаТоТаке».

Нагадаємо, Супряга половину минулого сезону провів у Сампдорії на правах оренди, але закріпитися в італійському клубі не зумів. Причинами повернення гравця називалися проблеми з адаптацією та мовний бар'єр. За півроку Супряга зіграв лише 24 хвилини в одному матчі проти Сассуоло (4:0).

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Viktor Tsygankov 🇺🇦 (@viktortsygankov)

Циганков виступає за основу Динамо з літа 2016 року. Його контракт із київським клубом розрахований до літа 2023 року. У сезоні 2021/2022 Віктор відіграв у біло-синій футболці 25 матчів, у яких забив 11 голів і віддав чотирьох асистів.