Джерело: Циганков після спілкування із Малиновським відмовився від трансферу до Аталанти

Переглядів 384
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Джерело: Циганков після спілкування із Малиновським відмовився від трансферу до Аталанти
Віктор Циганков, фото: ФК Динамо
Лідер Динамо Віктор Циганков отримав рекомендації від партнерів по збірній України стосовно можливого переходу до стану італійської Аталанти.

Вінгер Динамо Віктор Циганков цього літа мав кілька варіантів для продовження кар'єри, але українець від них відмовився з різних причин 

Циганков мав пропозицію від Вільярреала, який минулого сезону фінішував на сьомому місці в Ла Лізі і виступатиме в плей-офф відбору Ліги конференцій. Але, за словами журналіста Ігоря Бурбаса, цей варіант здався для Віктора та його оточення не зовсім солідним для продовження кар'єри.

Зазначимо, минулого сезону Вільярреал дійшов до півфіналу Ліги чемпіонів, де за сумою двох матчів поступився Ліверпулю (2:3 та 0:2).

Ще 24-річний вінгер мав варіант з Аталантою, клуб виявляв до нього інтерес. Але на рішення гравця вплинули розмови із півзахисником бергамасків Русланом Малиновським та колишнім гравцем Аталанти Віктором Коваленко під час спільного перебування у збірній України.

Малиновський скаржився на інтенсивність тренувального процесу у Джан П'єро Гасперіні, і цей факт відвернув увагу Циганкова до італійського клубу.

Циганков минулого сезону відіграв у складі Динамо у 25-ти матчах, у яких забив 11 голів і віддав чотирьох асистів. Портал Транфермаркт оцінює його у 25 млн євро. Контракт вінгера з Динамо розрахований до літа наступного року.

X