Джерело: екс-зірку Шахтаря чекають у Серії А, відома сума можливого трансферу бразильця

Переглядів 347
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело: екс-зірку Шахтаря чекають у Серії А, відома сума можливого трансферу бразильця
Давид Нерес. Фото: Бенфіка
Колишній півзахисник донецького Шахтаря Давид Нерес потрапив до сфери інтересів італійського Наполі. Неаполітанський клуб бачить у нинішньому гравці Бенфіки заміну Ірвінгу Лосано.

Контракт мексиканського вінгера з Наполі спливає влітку 2024 року, і якщо сторони не домовляться про продовження співпраці, то наприкінці сезону італійський клуб буде готовий розглянути варіанти продажу 27-річного футболіста.

Як повідомляє Corriere dello Sport, одним із можливих кандидатів на заміну Лосано є вінгер Бенфіки Давід Нерес. Сума трансферу може становити близько 40 мільйонів євро.

Зазначимо, що на даний момент Наполі посідає перше місце у турнірній таблиці Серії А, набравши 41 очко у 15 матчах.

У поточному сезоні 25-річний бразилець у складі Бенфіки провів 22 матчі у всіх турнірах, у яких забив вісім м'ячів і зробив вісім аситів.

Контракт Нереса з Бенфікою діє до 30 червня 2027 року. Авторитетний портал Тransfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро.

Нагадаємо, що за Шахтар вінгер так і не зіграв, хоча був одним із найкращих на зимових зборах оранжево-чорних. Причиною звільнення бразильського гравця з Шахтаря стала війна в Україні, через яку легіонери донецького клубу поспішили роз'їхатися іншими клубами.