Джерело: іспанський клуб зробив офіційну пропозицію Динамо щодо трансферу Циганкова

Переглядів 755
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело: іспанський клуб зробив офіційну пропозицію Динамо щодо трансферу Циганкова
Віктор Циганков. Фото: ФК Динамо
В останній день трансферного вікна в Європі, іспанська Севілья зробила пропозицію щодо купівлі вінгера києвського Динамо Віктора Циганкова, але, швидше за все, отримала відмову.

Президент Динамо Ігор Суркіс отримав офіційну пропозицію від Севільї щодо трансферу вінгера Циганкова. Іспанці запропонували за гравця 5-6 мільйонів євро одразу і високий відсоток від подальшого продажу. Про це повідомляє ТаТоТаке.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Viktor Tsygankov 🇺🇦 (@viktortsygankov)

Найімовірніше, президент Динамо не прийняв пропозицію Севільї, оскільки вчора іспанці підписали за 12 мільйонів євро іншого правого вінгера – Аднана Янузая із Реал Сосьєдада.

Однак Севілья готова запропонувати Циганкову укласти попередню угоду через півроку і отримати гравця влітку 2023-го безкоштовно у статусі вільного агента.

Суркіс не має наміру втрачати лідера Динамо безкоштовно, а тому запропонує Циганкову новий контракт. Проте сам гравець, найімовірніше, відмовиться від продовження угоди.

Раніше була інформація, що на гравця Динамо також претендують Вільярреал та ПСВ. Transfermarkt оцінює 24-річного Циганкова у 25 мільйонів євро.

X