Джерело: хавбек Динамо близький до переходу у Феєнорд

Переглядів 298
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Джерело: хавбек Динамо близький до переходу у Феєнорд
Володимир Шепелєв, фото: ФК Динамо
25-річний півзахисник Динамо Володимир Шепелєв зацікавив бронзового призера Ередивізії за підсумками минулого сезону. Угода має завершитися до кінця літа.

Гравець Динамо Володимир Шепелєв потрапив на радари Фейєноорда, роттердамський клуб уже направив запит до Динамо щодо можливого трансферу. Нідерландці не планують довго тягнути з переходом і планують завершити його до закінчення трансферного вікна, повідомляє Динамоманія.

Хавбек виступає в Динамо ще з молодіжних команд, а в першу перейшов у січні 2017 року. За цей час він провів у складі киян 178 матчів, у яких забив чотири голи та віддав 18 асистів. У сезоні 2022/2023 він встиг уже відіграти у п'яти матчах кваліфікації Ліги чемпіонів.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

Контракт 25-річного півзахисника з біло-синіми розрахований до літа 2024 року. Портал Трансфермаркт оцінює його у два мільйони євро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про інтерес з боку європейських клубів до двох лідерів Динамо. Віктором Циганковим, зокрема, цікавиться Аталанта. А Ілля Забарний перебуває у списках Вест Хема, Евертона і Брентфорда.