Джерело: лондонський клуб зробив пропозицію щодо трансферу захисника Динамо Забарного

Переглядів 643
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Джерело: лондонський клуб зробив пропозицію щодо трансферу захисника Динамо Забарного
Ілля Забарний, фото: ФК Динамо
Схоже, що центрбек Динамо Ілля Забарний найближчим часом змінить клубну прописку, перебравшись до однієї з команд зі столиці Великої Британії.

Як повідомляє Telegram-канал «Динамо Киев Inside», один з неназваних клубів Лондону вже зробив офіційну пропозицію щодо придбання лідера захисту Динамо Іллі Забарного. Як можна зрозуміти з повідомлення, гравець дуже близький до переходу.

Раніше в ЗМІ фігурувала інформація про інтерес до Забарного з боку Тоттенхема, який посилює і склад перед поверненням у Лігу чемпіонів та сезоном в АПЛ та внутрішніх кубках. Як писалося, українець входить у шорт-лист «шпор». Але ще восени повідомлялося про зацікавленість футболістом з боку Челсі.

19-річний Забарний виступає за Динамо з 2020 року. За цей час він провів 65 матчів за основну команду киян, у яких відзначився одним голом та двома асистами. Також у активі вихованця біло-синіх 22 поєдинки у складі національної збірної України.

Контракт футболіста з Динамо розрахований до 30 червня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює вартість Забарного у 15 мільйонів євро.