Джерело: Малиновський все ще може опинитися у Лізі 1, місцевий гранд дуже зацікавлений у послугах хавбека

Переглядів 300
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело: Малиновський все ще може опинитися у Лізі 1, місцевий гранд дуже зацікавлений у послугах хавбека
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Французький Марсель продовжує розглядати можливість підписання півзахисника Аталанти та національної команди України Руслана Малиновського.

Марсель продовжує боротьбу за хавбека Аталанти Малиновського. Про це повідомив RMC Sport.

Джерело стверджує, що французький клуб зацікавлений в українському футболісті та хоче бачити його у своєму складі. Боси Марселя вбачають у Руслані заміну 29-річному Жерсону, який перейде у Фламенго. Тому керівництво команди продовжує шукати варіанти для оренди Малиновського.

Детальної інформації про можливі умови оренди немає. Також поки що невідомо, як Марсель збирається переконати Аталанту віддати гравця в оренду, якщо в Італії налаштовані лише на повноцінний продаж футболіста.

Зазначимо, що Марсель виграв Кубок європейських чемпіонів у 1993 році, а також дев’ять разів тріумфував у першості Франції.

Малиновський виступає за Аталанту з літа 2019 року. Цього сезону Руслан провів 14 матчів, забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Контракт українського хавбека з італійським клубом діє до червня 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Малиновського у 18 мільйонів євро.

X