Джерело: Металіст 1925 заперечив трансфер Сидорова – на днях клуб офіційно представив форварда Металурга З

Переглядів 864
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Джерело: Металіст 1925 заперечив трансфер Сидорова – на днях клуб офіційно представив форварда Металурга З
Олексій Сидоров. Колаж: «Український футбол»
Запорізький Металург та Металіст-1925 все ще не погодили трансфер одного з найкращих нападників минулого сезону Першої ліги Олексія Сидорова.

Нападник Олексій Сидоров досі залишається футболістом Металурга, не дивлячись на офіційне повідомлення про те, що його трансфер до Металіста-1925 вже є вирішеною справою.

Раніше з'являлася інформація, що харків'яни заплатять за форвард 100 тисяч євро.

Однак, представники Металурга і Металіста-1925 спростували інформацію про те, що перехід кращого бомбардира запорожців минулого сезону в харківський клуб є фактом, що вже відбувся.

Сидоров тренується у складі харків'ян та успішно пройшов медогляд у цій команді, але трансфер остаточно не погоджений. Металург, як і раніше, розглядає альтернативні варіанти продажу гравця, але Дніпро-1 зупинився на цифрі в 400 тисяч євро і збільшувати її не планує. Про це повідомив телеграм-канал «ТаТоТаке».

Джерело зазначає, що Металіст-1925 залишається найближчим до трансферу 22-річного форварда, але у нього є ще один конкурент серед команд УПЛ, а остаточне рішення щодо гравця, швидше за все, буде ухвалено у понеділок, 24 липня.

  • У першій команді Металурга Олексій Сидоров провів 74 матчі та забив 30 голів.
  • У минулому сезоні Першої ліги Сидоров відзначився 11 забитими голами та зробив чотири результативні передачі у 24 матчах.
  • За результатами кампанії 22-23 Металіст-1925 фінішував на 12 місці в УПЛ та залишився в елітному дивізіоні.
  • За підсумками минулого сезону Металург виборов шанс зіграти у стикових матчах за право брати участь в УПЛ, але програв Вересу.
  • Металіст-1925 зіграє свою першу офіційну гру в українській Прем'єр-лізі сезону 2023/24 вдома проти Шахтаря. Матч відбудеться у суботу, 29 липня, о 17:00 за київським часом.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: