Джерело повідомило про перспективи Мудрика: Челсі планує придбати лідера півфіналіста Ліги чемпіонів

Переглядів 2004
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело повідомило про перспективи Мудрика: Челсі планує придбати лідера півфіналіста Ліги чемпіонів
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
У літнє трансферне вікно Челсі знову має намір витратити багато грошей. Лондонці продовжують стежити за португальським вінгером Мілана Рафаелем Леау.

Челсі виявляв інтерес до Рафаеля Леау минулої зими, але не зміг укласти угоду з Міланом після того, як лондонський клуб відмовився виконувати пункт про викуп у розмірі 130 мільйонів фунтів стерлінгів. 

Відтоді португальський вінгер підписав новий п'ятирічний контракт із росонеррі, який підвищив його пункт про викуп приблизно до 152 мільйонів фунтів стерлінгів. Хоча офіційно про продовження контракту поки що Мілан не повідомляв.

Авторитетний інсайдер Ніколо Скіра стверджує, що новий контракт португальця з міланським клубом діятиме до 30 червня 2028 року, а його зарплата становитиме сім мільйонів євро на рік.

Ще невідомо, чи готовий Челсі придбати за новою запитуваною ціною Леау до початку наступного сезону, оскільки ідея переходу викликала побоювання з приводу надій Михайла Мудрика грати за синіх в основному складі.

Проте, The Athletic стверджує, що становище 22-річного українця не постраждає, тому що Челсі розглядає Леау як центрального нападника, а не флангового гравця.

У поточному сезоні 23-річний португалець у складі Мілана провів 44 матчі, в яких він забив 13 м'ячів і зробив 13 асистів.

В активі Мудрика 15 матчів і дві результативні передачі у складі Челсі.