Джерело повідомило, що трансфер Мудрика до Арсеналу може не відбутись не лише через гроші: відома причина

Переглядів 2111
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело повідомило, що трансфер Мудрика до Арсеналу може не відбутись не лише через гроші: відома причина
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрік потрібен Арсеналу. Лондонський клуб зробив офіційну першу пропозицію щодо трансферу вінгера, але отримав відмову.

Арсенал запропонував Шахтарю за Мудрика суму 55 мільйонів фунтів з урахуванням бонусів, але донецький клуб хоче отримати 85 мільйонів фунтів. Водночас, президент «гірників» Рінат Ахметов може навіть не погодитися і на таку суму, написав журналіст Ігор Бурбас у своєму телеграм-каналі.

«Вирішуватиме все одна людина. Це Рінат Ахметов. Чув, що президент клубу горить бажанням виграти чергове чемпіонство, і вважає, що без Мудрика це буде важко зробити.

Не здивуюся, якщо Михайло поїде на збори із Шахтарем, а сага із його переходом затягнеться до 31 січня, а то й відкладеться до літа».

У поточному сезоні Мудрік у складі Шахтаря провів 18 матчів у всіх турнірах, у яких забив десять м'ячів та віддав вісім результативних передач.

Зазначимо, що контракт 21-річного вінгера із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.