Джерело розкрило деталі нового контракту Коваленка зі Спецією: до Аталанти гравець може не повернутися

Переглядів 287
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело розкрило деталі нового контракту Коваленка зі Спецією: до Аталанти гравець може не повернутися
Віктор Коваленко. Фото: Спеція
26-річний український півзахисник Аталанти Віктор Коваленко, котрий на правах оренди нині виступає за Спецію, дуже близький до того, щоб підписати повноцінний контракт із «орлятами».

Поточна орендна угода Коваленка зі Спецією розрахована до кінця сезону. При цьому його контракт із Аталантою дійсний до літа 2025 року.

Як повідомляє видання Tuttomercato, Спеція має намір викупити контракт Коваленка та підписати угоду з футболістом до 2026 року.

Зазначимо, що українець після свого трансферу з Шахтаря в Аталанту взимку 2021 року провів у таборі команди Джан П'єро Гасперіні лише півроку, після чого вирушив в оренду до Спеції.

Таким чином Коваленко вже другий сезон поспіль виступає за «орлят» на правах оренди. За цей період він провів у складі команди 34 матчі у всіх турнірах, у яких відзначився одним і чотирма результативними передачами.

На жаль, у жовтні цього року українець на одному із тренувань команди отримав пошкодження підколінного сухожилля, через яке був змушений пропустити всі матчі команди до зимової паузи. Однак футболіст уже відновився і готовий допомогти Спеції у другій частині сезону.

Зазначимо, що авторитетний портал Трансфермаркт оцінює Коваленка у два мільйони євро.