Джерело: Селезньов покинув Минай, відома причина розставання ужгородців з форвардом

Переглядів 4381
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Джерело: Селезньов покинув Минай, відома причина розставання ужгородців з форвардом
Євген Селезньов. Фото: Минай
Колишній нападник національної команди України та вже екс-форвард ужгородського Минаю Євген Селезньов покинув команду, але не грає та не тренується з нею з середини жовтня.

Форвард Селезньов покинув Минай. Про це повідомляє телеграм-канал «УПЛ жива».

Раніше в українській пресі писалось, що нападник має конфлікт з головним тренером Минаю Шараном. Джерело стверджує, що інформація правдива.

Селезньов порушував спортивний режим, але тренер терпів та давав гравцю шанс. Проте Євген їм не скористався, а терпець Шарана увірвався, коли Селезньов на тренуванні у збудженому стані ледь на травмував двох партнерів по команді. Потім футболіст перестав грати за Минай та навіть тренуватись із командою.

Влітку не можна було підписувати контракт на півроку, а тому Минай з Селезньовим оформили угоду на рік, але додатково оформили документ про те, що припиняють співпрацю в кінці 2022-го року за обопільною згодою.

Нагадаємо, цього сезону Селезньов лише раз вийшов на поле у складі Минаю та відіграв сім хвилин у матчі проти ФК Львів (0:1). Після цього Євген перестав потрапляти до заявки закарпатського клубу.

Раніше ми повідомляли, що Селезньов пропонував свої послуги одному з клубів УПЛ.

X